GalaxyWorld
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
avatar
Admin
Posts : 12
Join date : 2020-09-22
View user profilehttps://galaxyworld-rpg.forumotion.me

Правило за отварање на тема Empty Правило за отварање на тема

Tue Sep 22, 2020 11:28 pm
Доколку сакате да дадате некаков предлог или имате добра идеја во врска со серверот или форумот, можете да го користите подолу наведениот формулар и да отворите нова тема во овој борд.

ФОРМУЛАР:
Ваше име и презиме на сервер:
Колку долго играте на нашиот сервер:
Наслов на предлогот/идејата:
Објаснување:

ПРИМЕР ЗА НАСЛОВ НАСЛОВ:
[Идеја] Ваш Наслов
[Предлог] Ваш Наслов

ИНФО: Темата задолжително треба да содржи анкета.
Напомена: Задолжително е пополнување на целиот формулар, во спротивно вашата тема ќе биде избришана.
Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum