GalaxyWorld
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
avatar
Admin
Posts : 12
Join date : 2020-09-22
View user profilehttps://galaxyworld-rpg.forumotion.me

Правило за отварање на тема Empty Правило за отварање на тема

Tue Sep 22, 2020 10:51 pm
Доколку имате било каков проблем со вашиот имот на нашиот сервер можете да пријавите тука.Исто така доколку се случи да бидете измамени од некој играч пријавете тука.Редобно ќе се прегледува бордот и ќе добиете одговор во најбрз можен рок на башиот проблем.
NickName (ВАШ):
NickName (НЕГОВ):
Каков проблем имате:
Докази (Слики/Видео - ЗАДОЛЖИТЕЛНО)
Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum