GalaxyWorld
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
avatar
Admin
Posts : 12
Join date : 2020-09-22
View user profilehttps://galaxyworld-rpg.forumotion.me

Правило за отварање на тема Empty Правило за отварање на тема

Tue Sep 22, 2020 10:56 pm
Доколку имате било каков проблем со вашиот акаунт на серверот можете да го пријавите тука. Редовно ќе се прегледува
бордот и ќе добиете одговор во најбрз можен рок на вашиот проблем.

Nick(ваш):
Каков проблем имате со вашиот акаунт:
Доказ(слики/видео - ЗАДОЛЖИТЕЛНО)
Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum